Εκτυπώστε τη σελίδα
Σάββατο, 10 Νοεμβρίου 2018 13:02

Η ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας ανακοινώνει "Platinum Sponsor" την Auto Tsogias Προτεινόμενο

Βαθμολογήστε το άρθρο
(1 ψήφος)
Η ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας με ιδιαίτερη τιμή ανακοινώνει πως "Platinum" Sponsor για την νέα αγωνιστική περίοδο 2018-19
είναι η Auto Tsogias που εντάσσεται για άλλη μια χρονιά στο πλαίσιο μιας συμφωνίας που φιλοδοξεί να δώσει την απαραίτητη ώθηση στην δύσκολη προσπάθεια που καταβάλλουμε όλοι στον σύλλογο για την όσδο το δυνατόν καλύτερη εκπροσώπηση του λαρισινού ποδοσφαίρου στην Football League.
 
Με την συνέχιση αυτής της συνεργασίας, διοίκηση, προπονητές, ποδοσφαιριστές και όλοι στην ΠΑΕ, θέλουν να ευχαριστήσουν θερμά τον ιδιοκτήτη της εταιρείας και ένθερμο φίλο του Απόλλωνα, κ. Νίκο Τσόγια, για την αμέριστη βοήθεια και συμπαράσταση του, στον δίκαιο αγώνα που καταβάλλουμε.

Για τον λόγο αυτό, καλούμε τον φίλαθλο κόσμο της ομάδας, αλλά και ευρύτερα της πόλης μας, να στηρίζει από την πλευρά του, τον κ. Τσόγια αλλά και κάθε επιχείρηση που συμμετέχει και βοηθάει την συνολική προσπάθεια που κάνουμε.
 
Η εταιρία Auto Tsogias βρίσκεται στην οδό Κορίνθου 1 στην Λάρισα (δίπλα στις γραμμές της οδού Βόλου) και δραστηριοποιείται στον χώρο της αγοράς και πώλησης μεταχειρισμένων αυτοκινήτων. 
 
Ύστερα από εμπειρία 45 ετών στον χώρο, επικεντρώνει τις προσπαθειές της, στη συνεχή βελτίωση των υπηρεσιών με συνέπεια και στόχο να παρέχει σε εσάς τα καλύτερα αυτοκίνητα στις καλύτερες τιμές της αγοράς.
 
Μια τεράστια γκάμα 250 αυτοκινήτων που αποτελείται απο μοντέλα όλων των κατηγοριών, σας περιμένει στους 3 εκθεσιακούς χώρους για να καλύψει όλες σας τις ανάγκες!
 
Όλα τα αυτοκίνητά της Auto Tsogias έχουνε περάσει από λεπτομερή τεχνικό έλεγχο και έλεγχο φανοποιίας, διαθέτουν βιβλία συντήρησης ελληνικής αντιπροσωπείας και καλύπτονται με ενός έτους εγγύηση.
 
Τα αυστηρά κριτήρια αγοράς των αυτοκινήτων, μας επιτρέπουν να δεχόμαστε τεχνικό έλεγχο σε συνεργείο της επιλογής σας.
 
Η εταιρεία Auto Tsogias διαθέτει εναλλακτικές επιλογές για την χρηματοδότηση του αυτοκινήτου σας και γρήγορες διαδικασίες διεκπαιρέωσης.
 
Τώρα και μέσω του διαδικτύου (http://www.autotsogias.gr/), σας παρουσιάζουμε τα μοντέλα που βρίσκονται ετοιμοπαράδοτα στις εκθέσεις μας.