Κυριακή, 22 Απριλίου 2018 21:31

Ο Απόλλων Λάρισας τίμησε αυτούς που είναι συνεχώς δίπλα του! (pics) Προτεινόμενο

Βαθμολογήστε το άρθρο
(1 ψήφος)
Γιορτινό το κλίμα στο γήπεδο της Φιλιππούπολης με την «οικογένεια» του Απόλλωνα Λάρισας
να προχωρά σε βραβεύσεις, με αφορμή της επιστροφή του, στην φυσική του έδρα και τους ανθρώπους που τον βοήθησαν και είναι συνεχώς στο πλευρό του.
 
Ιστορική μέρα λοιπόν ήταν η Κυριακή (22/4/2018) για τον Απόλλωνα Λάρισας, αφού στο ανακαινισμένο γήπεδο Φιλιππούπολης διεξήχθει πρώτη φορά, επίσημος αγώνας επαγγελματικού πρωταθλήματος και δή της Football League.

Το γήπεδο Φιλιππούπολης αδειοδοτήθηκε κανονικά, ενώ όλοι οι φίλαθλοι και ήταν πολλοί, αυτοί που βρέθηκαν, είχαν αν λένε τα καλύτερα για την αρτιότητα του χλοοτάπητα αλλά και των λοιπών εγκαταστάσεων.
 
Στην ανάπαυλα του αγώνα τιμήθηκαν οι εξής:
 
- Ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κων/νος Αγοραστός, για την μέγιστη συμβολή του, στην ανακαίνιση του γηπέδου Φιλιππούπολης και την συνολική προσφορά του στον σύλλογο.
Την πλακέτα παρέδωσε στον Περιφερειάρχη, ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ, κ. Παναγιώτης Μαντζανάς.- Η Δημοτική Αρχή της πόλης, στο πρόσωπο του Δημάρχου κ. Απόστολο Καλογιάννη για την διαχρονική στήριξη που παρέχει ο Δήμος Λαρισαίων στις προσπάθειες του Απόλλωνα σε όλα τα επίπεδα.
Ο αντιπρόεδρος του Ερασιτέχνη Απόλλωνα, κ. Χρήστος Μπουχουρίδης παρέδωσε πλακέτα στον Δήμαρχο.- Η εφημερίδα «Ελευθερία», για την εξίσου διαχρονική προβολή των δραστηριοτήτων του συλλόγου και την συνολική προσφορά της στον τοπικό αθλητισμό.
Tον κ. Μιχαλόπουλο, εκπρόσωπο της εφημερίδος, τίμησε ο Πρόεδρος του Ερασιτέχνη κ. Χρήστος Τερζούδης.
 
Επίσης ευχαριστίες διατυπώθηκαν δια μεγαφώνων στον κ. Στέλιο Δημότσιο Προιστάμενο της Τεχνικής Υπηρεσίας της Περιφέρειας για την αγόγγυστη προσφορά του στην αποπεράτωση του έργου, όπως επίσης και στον Διοικητή 1ης Στρατιάς, Αντιστράτηγο Δημόκριτο Ζερβάκη, για την βοήθεια και τις διευκολύνσεις που παρέχει στην Ακαδημία του συλλόγου.