Σάββατο, 21 Απριλίου 2018 18:25

Η αποστολή του Απόλλωνα Λάρισας ενόψει Παναχαϊκής στην Φιλιππούπολη Προτεινόμενο

Βαθμολογήστε το άρθρο
(1 ψήφος)
Ως παιχνίδι - γιορτή αντιμετωπίζουν στον Απόλλωνα Λάρισας αυτό της Κυριακής (22/04, 17:00 Web ΕΡΤ) με την Παναχαϊκή.
Και αυτό γιατί η φυσική έδρα των Λαρισαίων, το ιστορικό γήπεδο Φιλιππούπολης ανακαινίστηκε και το πρώτο φετινό παιχνίδι εκεί θέλουν να το συνδυάσουν με νίκη σε βάρος των Πατρινών. 
 
Ο τεχνικός Νίκος Θεοδοσιάδης θα έχει εκ νέου στη διάθεσή του τον γκολκίπερ Παναγιώτη Παϊτέρη που εξέτισε την ποινή του.
 
Όμως εκτός πλάνων έμεινε ο τιμωρημένος Σωτήρης Τσιλούλης, ο ανέτοιμος Άκης Σουλίδης και ο τραυματίας Αποστόλης Γαρυφαλλόπουλος. 
 
Αποκλείστηκαν ακόμα οι Λαμπίρης, Γκιντίδης, Γ. Ανδρέου, Τσαναγουίτ, Κωτσιαρίδης, Συράκος. 
 
Η "κυανόλευκη" αποστολή αποτελείται από τους εξής παίκτες: Παϊτέρης, Φιρινίδης, Αγρόδημος, Β. Ανδρέου, Δημολιός, Ιβανίδης, Κακάμης, Κανούλας, Καρακατσάνης, Κουρτεσιώτης, Μαυριάς, Παπαζαχαρίας, Σκούπρα, Χατζής, Λίταινας, Σουλιώτης, Χαραλαμπόπουλος, Λουκάς, Καμπέρης.
 
Να θυμίσουμε ότι επίσημα έχουν κληθεί να παραστούν και να τιμηθούν απ’ την ΠΑΕ Απόλλων πριν την έναρξη του αγώνα:
 
- Ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κων/νος Αγοραστός, για τη συμβολή του στην ανακαίνιση του γηπέδου της Φιλιππούπολης και την συνολική προσφορά του στον σύλλογο
 
- Η Δημοτική Αρχή της πόλης, στο πρόσωπο του Δημάρχου κ. Απ.Καλογιάννη και του εντεταλμένου συμβούλου Αθλητισμού κ.Γ. Κωσταρόπουλου, για την διαχρονική στήριξη που παρέχει ο Δήμος Λαρισαίων στις προσπάθειες του Απόλλωνα σε όλα τα επίπεδα και
 
- Η εφημερίδα «Ελευθερία», για την εξίσου διαχρονική προβολή των δραστηριοτήτων του συλλόγου και την συνολική προσφορά της στον τοπικό αθλητισμό.
 
- Οι στιγμές για τον Απόλλωνα Λάρισας είναι ιστορικές και θα ‘ναι τιμή μας να μοιραστούμε αυτή τη χαρά με όλους τους φιλάθλους και δη τη νεολαία της πόλης μας, καθώς η πρόοδος του λαρισινού ποδοσφαίρου είναι το στοιχείο που όλους μας ενώνει.